Ciorba picanta cu ciuperci

Printeaza

Ciorba picanta cu ciuperci din: carne de porc cu os, ciuperci, cartofi, morcovi, radacina de patrunjel, telina, conopida, ceapa, ardei gras, ardei iute, piper, boia, ulei, smantana.

 

Ingrediente:Ciorba_picanta_cu_ciuperci

  • 800 g carne de porc cu os
  • 300 g ciuperci
  • 3 cartofi noi
  • 3 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel cu frunze
  • 1 telina mai mica
  • 3-4 buchetele de conopida
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • piper
  • boia dulce si iute
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • smantana

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi ciupercile şi le speli. Tai mărunt ceapa şi ardeiul, ciupercile în felioare, iar celelalte legume după preferinţă.

Speli carnea, o tai în bucăţi potrivite şi o căleşti în puţin ulei împreună cu ceapa şi ardeii.

Când ceapa a devenit transparentă, presari condimente după gust, stingi cu 4 litri de apă fierbinte şi laşi să fiarbă la foc mic, sub capac.

După 15 minute, adaugi în oală legumele, în următoarea ordine: morcovii, ţelina, pătrunjelul, cartofii, iar la sfârşit conopida.

Continui fierberea pentru 10 minute, iar la sfârşit o sărezi şi condimentezi după gust.

Presari pătrunjel tocat şi serveşti ciorba cu smântână.

Ciorba picanta cu ciuperci

Ciorba_picanta_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba picanta cu rosii si fasole neagra

Ciorba picanta cu rosii si fasole neagra din: ulei de masline, ceapa, telina, morcov, boia, chimen, coriandru, conserva de rosii in suc, supa limpede de legume, conserva de fasole neagra, avocado, rodii, hipsuri de tortilla, iaurt sau smantana.   Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 ceapa; curatata de coaja si tocata 1 codita de telina, tocata 1 […]

 

 

Ciorba picanta de legume

Ciorba picanta de legume cu smantana si verdeata

Ciorba picanta de legume cu smantana si verdeata din: smantana, bulion, ulei, conopida, fasole verde, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, telina, dovlecel, ardei iute, gulie, cartofi, ardei gras, rosii, galbenusuri, patrunjel, leustean, frunze de telina, marar, sare, piper, otet. Ingrediente: 300 ml smântână 100 ml bulion 50 ml ulei 300 g conopidă 250 g fasole […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.