Ciorba picanta de legume

Printeaza

O reteta de ciorba picanta de legume din: ulei, ceapa rosie, fasole rosie, morcov, telina, usturoi, chilli, piper si supa de zarzavat.

Ingrediente:Ciorba picanta de legume

  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 20 g fasole rosie boabe
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 2 catei de usturoi
  • un praf de chilli sau 1 ardei iute
  • un praf de piper
  • 1 l supa de zarzavat

 

Mod de preparare:

Tai ceapa marunt si o căleşti în ulei. Adaugi piperul. Dai pe râzătoare morcovul, ţelina, zdrobeşti usturoiul, adaugi praful de chilii sau toci ardeiul iute.

Amesteci aceste ingrediente cu ceapa călită şi laşi să se călească împreună.

Pui apoi fasolea şi supa de zarzavat. Laşi să fiarbă împreună, până se înmoaie fasolea şi condi­mentezi după gust cu sare şi suc de lămâie.

Ciorba picanta de legume

Ciorba picanta de legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi place de mor ciorba picanta, dar pe caldurile astea nu prea merge 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.