Ciorba picanta cu rosii si fasole neagra

Printeaza

Ciorba picanta cu rosii si fasole neagra din: ulei de masline, ceapa, telina, morcov, boia, chimen, coriandru, conserva de rosii in suc, supa limpede de legume, conserva de fasole neagra, avocado, rodii, hipsuri de tortilla, iaurt sau smantana.

 

Ingrediente:

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa; curatata de coaja si tocata
  • 1 codita de telina, tocata
  • 1 morcov, taiat
  • 1 ardei iute, tocat
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 400 g conserva de rosii in suc
  • 600 ml supa limpede de legume
  • 400 g conserva de fasole neagra, scursa de lichid si clatita

Pentru servit:

  • 1 avocado si 2 rosii, stropite cu zeama de lamaie
  • cateva maini chipsuri de tortilla, rupte
  • iaurt sau smantana

Mod de preparare:

Intr-un vâs pe foţ, încinge uleiul şi şofează ceapa, felina, morcovulşi ardeiul iute 10 min. Adaugă condimentele şi ţine pqfoc 1 min.

Stinge cu roşiile, supa, adaugă fasolea şi lasă să fiarbă înăbuşit 30 min.

Mărunţeşfeîn blender. jumătate din cantitate sau las-o cu bucăţi.

Dacă găteşti folosind vasul din fontă, atunci pune toate ingredientele în vasjnai puţin fasolea (pe aceasta o adaugi în ultima oră) şi adaugă numai 200 ml supă limpede. Fierbe 2 ore.

Serveşte în boluri calde cu chipsuri şi topping de legume.

 

Ciorba picanta cu rosii si fasole neagra

Ciorba_picanta_cu_rosii_si_fasole_neagra

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.