Ciorba cu piept de porc afumat

Printeaza

Ciorba cu piept de porc afumat din: piept de porc afumat, morcovi, cartofi, fasole, zeama de castraveti murati, ceapa, leustean, sare.

Ingrediente:Ciorba_cu_piept_de_porc_afumat

  • 250 g piept porc afumat
  • 2 morcovi
  • 4 cartofi
  • 100 g fasole păstăi
  • 1 ceapă
  • 500 ml zeamă de castraveţi muraţi
  •  câteva fire de leuştean
  •  sare

 

Mod de preparare:

Afumătura se taie cuburi mici care se pun la prăjit fără ulei.

După ce toată grăsimea a ieşit, se pun morcovii tăiaţi cuburi mici, ceapa tăiată mărunt şi cartofii tăiaţi cubuleţe.

Se lasă 2-3 minute împreună să se călească la semi-sec şi apoi se pune apă (sau se presară un cub de concentrat diluat cu apă) şi păstăile de fasole și se lasă la fiert.

După ce legumele au fiert, se acreşte cu zeama de castraveţi muraţi, se lasă să dea un clocot şi se pune sare, după gust.

În mod normal, nu ar mai trebui.

Se stinge focul, se presară leuştean şi se lasă 5 minute, după care se serveşte.

Ciorba cu piept de porc afumat

Ciorba_cu_piept_de_porc_afumat

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba bulgareasca cu usturoi

Ciorba de porc cu smantana

Ciorba de porc cu smantana din: oase de porc, ceapa, morcovi, cartofi, smantana, oua, faina, marar, sare, piper. Ingrediente: un kg oase afumate de porc 2 cepe 2 morcovi 4-5 cartofi 2 oua 125 ml smântână 2 linguriţe făină 3-4 fire mărar sare   Mod de preparare: Oasele se pun la fiert în apă rece şi, după […]

 

Borş de perişoare

Ciorba de perisoare de porc cu tarhon

Ciorba de perisoare de porc cu tarhon din: carne tocata de porc, ciolan, orez, gris, oua, morcovi, patrunjel, ceapa, cartof, leustean, tarhon, otet de mere, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc tocată 1 bucată de ciolan 3 linguri orez 2 linguri griş 2 ouă 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceapă 1 […]

 

Ciorba de ied

Ciorba ardeleneasca de porc

Ciorba ardeleneasca de porc din: carne de porc, morcovi, ceapa, telina, pastarnac, patrunjel, tarhon, patrunjel, oua, smantana, ardei iute. Ingrediente: 500 g carne de porc 2 morcovi 1 ceapă 1/2 rădăcină de ţelină 1 păstârnac 1 pătrunjel 2 linguri frunze tocate de ţelină tarhon în oţet 1 legătură pătrunjel verde 2 gălbenuşuri 200 g smântână […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.