Ciorba cu piept de porc afumat din: piept de porc afumat, morcovi, cartofi, fasole, zeama de castraveti murati, ceapa, leustean, sare.
Ingrediente:
250 g piept porc afumat
2 morcovi
4 cartofi
100 g fasole păstăi
1 ceapă
500 ml zeamă de castraveţi muraţi
câteva fire de leuştean
sare
Mod de preparare:
Afumătura se taie cuburi mici care se pun la prăjit fără ulei.
După ce toată grăsimea a ieşit, se pun morcovii tăiaţi cuburi mici, ceapa tăiată mărunt şi cartofii tăiaţi cubuleţe.
Se lasă 2-3 minute împreună să se călească la semi-sec şi apoi se pune apă (sau se presară un cub de concentrat diluat cu apă) şi păstăile de fasole și se lasă la fiert.
După ce legumele au fiert, se acreşte cu zeama de castraveţi muraţi, se lasă să dea un clocot şi se pune sare, după gust.
În mod normal, nu ar mai trebui.
Se stinge focul, se presară leuştean şi se lasă 5 minute, după care se serveşte.
Ciorba de porc cu smantana din: oase de porc, ceapa, morcovi, cartofi, smantana, oua, faina, marar, sare, piper. Ingrediente: un kg oase afumate de porc 2 cepe 2 morcovi 4-5 cartofi 2 oua 125 ml smântână 2 linguriţe făină 3-4 fire mărar sare Mod de preparare: Oasele se pun la fiert în apă rece şi, după […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.