Ciorba poloneza

Printeaza

Ciorba poloneza din: burta, nucsoara, boia, bulion, piper, praz, morcov, paine.

Ingrediente: Ciorba poloneza

  • un kg burtă prefiartă
  • 200 g amestec de praz, morcov, ţelină şi pătrunjel
  • 750 g oase de vită
  • o linguriţă nucşoară
  • o linguriţă boia iute
  • o linguriţă ghimbir
  • o lingură măghiran
  • 10 boabe piper
  • o conservă mică bulion
  • 4 pâinici cu coaja groasă

 

Mod de preparare:

Oasele de vită şi legumele se pun la fiert cu doi litri de apă. Se lasă la fiert o oră şi apoi legumele se scot şi se folosesc la altceva.

Supa se strecoară şi se pune la fiert cu burta tăiată fâşiuţe şi condimentele. După 30 de minute de fiert, se pune bulionul desfăcut cu apă, se mai lasă un clocot şi se serveşte în pâinicile golite de miez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.