Ciorba de porc cu cartofi si telina

Printeaza

Ciorba de porc cu cartofi si telina din: carne de porc, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, telina, rosii, cartofi, oua, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba de porc cu cartofi si telina

  • 1 kg carne de porc
  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 telina mica
  • 4-5 rosii
  • 2 cartofi
  • 3 oua
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneti carnea de porc taiata in bucatele la fiert in 4 litri de apa. Cand incepe sa fiarba in clocot, luati spuma.

Curatati, spalati si tocati marunt zarzavaturile si puneti-le in oala cu ciorba.

Adaugati rosii oparite, curatate de pielita si tocate marunt.

Fierbeti ciorba la foc mic, acoperita cu un capac, 40-45 de minute, apoi puneti cartofii curatati, spalti si taiati mai mare.

La final, cand si cartofii au fiert, puneti ouale batute cu putina zeama din aoal si patrunjelul tocat marunt.

Acriti ciorba cu zeama de lamaie si lasati sa mai dea in 2-3 clocote.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba bulgareasca cu usturoi

Ciorba de porc cu smantana

Ciorba de porc cu smantana din: oase de porc, ceapa, morcovi, cartofi, smantana, oua, faina, marar, sare, piper. Ingrediente: un kg oase afumate de porc 2 cepe 2 morcovi 4-5 cartofi 2 oua 125 ml smântână 2 linguriţe făină 3-4 fire mărar sare   Mod de preparare: Oasele se pun la fiert în apă rece şi, după […

Borş de perişoare

Ciorba de perisoare de porc cu tarhon

Ciorba de perisoare de porc cu tarhon din: carne tocata de porc, ciolan, orez, gris, oua, morcovi, patrunjel, ceapa, cartof, leustean, tarhon, otet de mere, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de porc tocată 1 bucată de ciolan 3 linguri orez 2 linguri griş 2 ouă 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ceapă 1 […]

 

Ciorba de ied

Ciorba ardeleneasca de porc

Ciorba ardeleneasca de porc din: carne de porc, morcovi, ceapa, telina, pastarnac, patrunjel, tarhon, patrunjel, oua, smantana, ardei iute. Ingrediente: 500 g carne de porc 2 morcovi 1 ceapă 1/2 rădăcină de ţelină 1 păstârnac 1 pătrunjel 2 linguri frunze tocate de ţelină tarhon în oţet 1 legătură pătrunjel verde 2 gălbenuşuri 200 g smântână […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.