Ciorba de porc cu orez

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba cu: coaste de porc, cartofi, morcov, telina, ceapa, rosii, pasta de ardei dulce, bors, orez, patrunjel, leustean, ulei, sare.

Ingrediente:Ciorba_de_porc_cu_orez

  • 500 g coaste de porc
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 1 ceapă
  • 5 roşii
  • 1 lingură cu pastă de ardei dulce
  • 1L borş
  • 5 linguri cu orez
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 legătură de leuştean
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie coasta de porc în bucăţi şi pune-o la fiert în apă cu sare. Adună spuma ori de câte ori este nevoie.

Separat, căleşte ceapa tocată mărunt. Adaugă ţelina şi morcovul dat pe râ­zătoare.

Adaugă orezul şi amestecă repede, după care răstoarnă totul peste carnea aproape fiartă.

Pune şi cartofii tăiaţi cubuleţe şi lasă să fiarbă la foc mic.

Adaugă roşiile decojite şi zdrobite şi pasta de ardei dulce. Acreşte cu borş după gust şi lasă încă puţin pe foc.

Aromatizează cu pătrunjelul şi leuşteanul tocate fin. Serveşte fierbinte, ca atare sau dreasă cu smântână.

Ciorba de porc cu orez

Ciorba_de_porc_cu_orez

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nu prea ma omor dupa ciorba de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.