Ciorba de porc cu smantana

Printeaza

Ciorba de porc cu smantana din: oase de porc, ceapa, morcovi, cartofi, smantana, oua, faina, marar, sare, piper.

Ingrediente:

  • un kg oase afumate de porc
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4-5 cartofi
  • 2 oua
  • 125 ml smântână
  • 2 linguriţe făină
  • 3-4 fire mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciorba de porc cu smantana: Oasele se pun la fiert în apă rece şi, după primul clocot, se aruncă apa. Se pun din nou la fiert. Se adauga ceapa, morcovii şi cartofii, curăţate, spălate şi tăiate după preferinţe.

Se amestecă gălbenuşurile cu făină, sare şi smântână, se pune un polonic din zeama din oală, se amestecă şi apoi se toarnă în oală compoziţia amestecând mereu.

Se lasă pe foc mic încă 10 minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.