Ciorba de porc cu taitei si rozmarin din: unghii de purcel, ulei, tăiţei pătraţi, smântână, sare, boia de ardei, zeama şi coaja de lămâie, rozmarin proaspăt, piper măcinat, oţet, zahăr.
Ingrediente:
400 g unghii de purcel
2 linguri de ulei
1 mână de tăiţei pătraţi
1 lingură de smântână
sare
1 linguriţă de boia de ardei
zeama şi coaja rasă de la 1 lămâie
1 crenguţă de rozmarin proaspăt
piper măcinat
oţet
zahăr şi smântână pentru servit
Mod de preparare:
Unghiile despicate se pun la fiert cu atâta apă cât să leacopere, se adaugă zeama şi coaja de lămâie şi crenguţa de rozmarin.
Tăiţeii se prăjesc într-o lingură de ulei.
Din uleiul rămas se face un rântaş cu boia. Când unghiile s-au înmuiat, se scot, iar rântaşul se adaugă în zeama rămasă, se adaugă tăiţeii prăjiţi şi se mai fierb împreună până când se înmoaie.
Unghiile dezosate se pun înapoi în zeamă, se acreşte cu un pic de oţet, se adaugă un praf de zahăr, piper măcinat şi smântână.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte gustoasa ciorba de porc