Ciorba de potroace cu zeama de varza din: carne, ceapa, morcovi, pastarnac, telina, orez, sare, piper, zeama de varza, leustean, oua. Ingrediente: 1 kg bucăţi carne de pasăre (aripi, spate, pipote, inimi) 1 ceapă 2 morcovi 1 păstârnac 1 ţelină mică 2 linguri orez sare piper 2 l zeamă de varză leuştean 2 gălbenuşuri cca […]
Ciorba de potroace cu perisoare
PrinteazaCiorba de potroace cu perisoare din: măruntaie de pui, untură, morcov, pătrunjel, făină, pătrunjel verde, sare, ouă, ficăţei de pui, untură, pesmet, piper măcinat.
Ingrediente:
- măruntaiele de la 2 pui
- 60 g untură
- 1 morcov
- 1 pătrunjel
- 20 g făină
- 1 legătură de pătrunjel verde
- sare
Pentru perişoare:
- 2 ouă
- 2 ficăţei de pui
- 30 g untură
- 50 g pesmet
- piper măcinat
- 1 vârf de cuţit de sare
Mod de preparare:
Măruntaiele se prăjesc în untură şi se călesc cu puţină sare, împreună cu morcovul curăţat şi tăiat felii şi pătrunjelul.
Când se înmoaie, se presară cu făină şi, amestecând mereu, se mai prăjesc câteva minute.
Se sting cu 1 1/2 1 apă. Când fierbe ciorba, se adaugă perişoarele pregătite cu cel puţin o oră înainte.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de potroace cu leustean verde
Ciorba de potroace cu leustean verde din: maruntaie de pasare, zarzavat, ceapa, orez, zeama de varza, verdeata, piper, sare. Ingrediente: 500 g măruntaie de pasăre zarzavat (rădăcini de morcov, păstârnac, pătrunjel, ţelină) o ceapă 2 linguri orez 500 ml zeamă de varză verdeaţă (mărar, leuştean) piper sare Mod de preparare: Măruntaiele de pasăre (cap, […]
Ciorba de potroace cu carne de pasare
Ciorba de potroace cu carne de pasare din: carne de pasare, zarzavat, leustean, zeama de varza. Ingrediente: 1, 2 kg carne de pasăre (capul, aripile, spinarea, pipota) zarzavat 1 legătură de leuştean 2-3 l apă zeamă de varză Mod de preparare: Puneţi carnea la fiert cu foarte puţină sare, luaţi cu atenţie spuma, după […]
Ciorbă gustoasa de potroace cu verdeata
Ciorbă gustoasa de potroace cu verdeata din: maruntaie de pasare, zarzavat pentru ciorba, ceapa, orez, rosii, pasta de tomate, leustean, zeama de varza, bord, sare. Ingrediente: 800 g măruntaie de pasăre zarzavat pentru ciorbă 2-3 cepe 60 g orez roşii pastă de tomate leuştean zeamă de varză sau borş sare Mod de preparare: Măruntaiele se […]
Pofta buna!