Ciorba de potroace cu perisoare

Printeaza

Ciorba de potroace cu perisoare din: măruntaie de pui, untură, mor­cov, pătrunjel, făină, pătrunjel verde, sare, ouă, ficăţei de pui, untură, pesmet, piper măcinat.

Ciorba de potroace cu perisoare

Ingrediente:

  • măruntaiele de la 2 pui
  • 60 g untură
  • 1 mor­cov
  • 1 pătrunjel
  • 20 g făină
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • sare

Pentru perişoare:

  • 2 ouă
  • 2 ficăţei de pui
  • 30 g untură
  • 50 g pesmet
  • piper măcinat
  • 1 vârf de cuţit de sare

Mod de preparare:

Măruntaiele se prăjesc în untură şi se călesc cu puţină sa­re, împreună cu morcovul curăţat şi tăiat felii şi pătrunjelul.

Când se înmoaie, se presară cu făină şi, amestecând me­reu, se mai prăjesc câteva minute.

Se sting cu 1 1/2 1 apă. Când fierbe ciorba, se adaugă perişoarele pregătite cu cel puţin o oră înainte.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de potroace de pasare

Ciorba de potroace cu zeama de varza

Ciorba de potroace cu zeama de varza din: carne, ceapa, morcovi, pastarnac, telina, orez, sare, piper, zeama de varza, leustean, oua. Ingrediente: 1 kg bucăţi carne de pasăre (aripi, spate, pipote, inimi) 1 ceapă 2 morcovi 1 păstârnac 1 ţelină mică 2 linguri orez sare piper 2 l zeamă de varză leuştean 2 gălbenuşuri cca […]

Ciorba de potroace cu zeama de varza si leustean

Ciorba de potroace cu leustean verde

Ciorba de potroace cu leustean verde din: maruntaie de pasare, zarzavat, ceapa, orez, zeama de varza, verdeata, piper, sare. Ingrediente: 500 g măruntaie de pasăre zarzavat (rădăcini de morcov, păstârnac, pătrunjel, ţelină) o ceapă 2 linguri orez 500 ml zeamă de varză verdeaţă (mărar, leuştean) piper sare   Mod de preparare: Măruntaiele de pasăre (cap, […]

 

Ciorba de potroace de pasare

Ciorba de potroace cu carne de pasare

Ciorba de potroace cu carne de pasare din: carne de pasare, zarzavat, leustean, zeama de varza. Ingrediente: 1, 2 kg carne de pasăre (capul, aripile, spinarea, pipota) zarzavat 1 legătură de leuştean 2-3 l apă zeamă de varză   Mod de preparare: Puneţi carnea la fiert cu foarte puţină sare, luaţi cu atenţie spuma, după […]

 

 

retete

Ciorbă gustoasa de potroace cu verdeata

Ciorbă gustoasa de potroace cu verdeata din: maruntaie de pasare, zarzavat pentru ciorba, ceapa, orez, rosii, pasta de tomate, leustean, zeama de varza, bord, sare. Ingrediente: 800 g măruntaie de pasăre zarzavat pentru ciorbă 2-3 cepe 60 g orez roşii pastă de tomate leuştean zeamă de varză sau borş sare Mod de preparare: Măruntaiele se […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.