Ciorba de potroace cu smantana

Printeaza

Ciorba de potroace cu smantana din: tacamuri de pasare, morcovi, ceapa, orez, zeama de varza murata, leustean verde, smantana, sare.

Ingrediente:Ciorba_de_potroace_cu_smantana

  • pachete de tacamuri de pasare (aripi, maruntaie, spate, gat)
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ceasca orez
  • 1 litru zeama varza murata
  • 1 legatura leustean verde sau uscat
  • 1 pahar smantana sau iaurt
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o cureţi şi o opăreşti. 0 scoţi, o speli şi torni apă atât cât să o acopere. Spumuieşti şi laşi la foc mic.

Cureţi ceapa şi morco­vii, le tai cubuleţe şi le pui în zeamă. Sărezi du­pă gust, laşi să fiarbă legumele impreuna cu carnea 20 de minute, apoi adaugi orezul fiert in prealabil.

Separat, clocotesti zeama de varza, spumuiesti, apoi o torni in supa. Potrivesti gustul de sare, mai lasi sa fiarba cateva minute, stringi focul si presari leusteanul verde taiat fin.

Poti servi, dupa gust ciorba calda cu smantana sau iaurt.

Ciorba de potroace cu smantana

Ciorba_de_potroace_cu_smantana

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Imi palce mult ciorba de potroace

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.