Ciorba de potroace

Printeaza

Ciorba de potroace din: maruntaie de curcan, ceapa, morcov, pastarnac, ou si orez.

Ingrediente:

  • 1 kg maruntaie de curcan
  • 1 ceapa mai mare
  • 1 morcov potrivit
  • 1 pastarnac
  • 1 ou
  • 1-1/2 lingura orez

 

Mod de preparare:

Carnea cu apă rece, o pui la fiert şi după câteva clocote iei oala de pe foc şi arunci prima apă.

Pui iar la fiert apă rece şi, după ce a fiert pe jumă­tate, adaugi zarzavatul tocat mărunt.

Laşi să fiarbă bine zarzavatul, apoi pui şi orezul.

Adaugi 3-4 linguri de roşii (odin conservă) tocate mărunt şi pui 2-3 căni de zeamă de varză.

Laşi să fiarbă şi zeama de varză, apoi guşti de sare, mai pui dacă mai e nevoie şi baţi oul.

Cu furculiţa faci nişte zdrenţe şi le adaugi în cior­bă când fierbe bine.

Adaugi leuştean verde sau uscat şi iei oala de pe foc.

Ciorba de potroace

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Piftie de Oaie

Piftie de Oaie – Preparată din carne de oaie și condimente, piftia este ideală pentru sărbătorile de iarnă sau mesele festive. Piftia este iubită pentru simplitatea ingredientelor și modul sănătos de preparare, fiind o sursă naturală de colagen și proteine, esențiale pentru sănătatea articulațiilor și a pielii. Ingrediente 1.5 kg carne de oaie (de preferat […]

Tinctură de flori de tei

Tinctură de flori de tei – Rețetă, Mod de Preparare și Aplicare – Tinctura de flori de tei este un remediu natural folosit de generații pentru proprietățile sale calmante, antiinflamatorii și relaxante. Aceasta poate fi utilizată atât intern, pentru a reduce stresul și insomnia, cât și extern, pentru calmarea pielii iritate sau inflamate. Ingrediente necesare […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.