Ciorba de praz cu zeama de varza si orez
PrinteazaO reteta gustoasa de ciorba de praz cu zeama de varza din: morcov, ceapa, telina, albitura, praz, ulei, orez, sare, knorr, zeama de varza si leustean sau patrunjel
Poate te intereseaza si Ciorba de praz
- morcov 100 g
- ceapă 60 g
- ţelină şi albitură 100 g
- praz 500 g
- ulei 100 ml
- orez 50 g
- sare şi o linguriţă de knorr
- zeamă de varză 5-600 ml
- o legătură de leuştean sau pătrunjel
Mod de preparare:
Zarzavatul se taie mărunt şi se pune la fiert în supă sau apă cu o linguriţă de Knorr. Prazul se curăţă, se spală, se taie în două pe lung, după care se taie feliuţe.
Se căleste în ulei cu puţină apă şi apoi se adaugă la fiert. Se fierbe totul 10 minute, după care se adaugă orezul spălat. Se continuă fierberea, până ce toate ingredientele sunt pătrunse.
Spre sfârşitul fierberii se adaugă zeama de varză fiartă separat. Se mai lasă câteva minute, se potriveşte gustul cu sare şi se adaugă verdeaţă tocată mărunt.
Ciorba de praz cu zeama de varza si orez
Poftă bună!
Incoming search terms:
- ciorba de praz
- ciorba de praz cu zeama de varza
- cum se face ciorba de praz
Eu folosesc bors la ciorba de praz
Orice folosesti la ciorba de praz tot o bunatate iese
Imi place ciorba de praz
Foarte buna ciorba de praz cu zeama de vara, o nebunie
Asta-i ciorba de betivi :)))
zeamă de varză, sare și knorr în aceeași rețetă=tensiune 20. dacă mâncarea are tot ce-i trebuie de ce să punem și knorr?
Da merge, dar nu asa sa cazi pe spate, in schimba ciorba de cartofi cu praz este cea mai buna ciorba