Ciorbă de pui cu cartofi, usturoi şi smântână: piept de pui, morcov, ardei gras, ceapa, rosie, usturoi, smantana, sare de lamaie, sare, piper, verdeata, cartofi.
Ingrediente:
500 g piept de pui
1 morcov
1 ardei gras
1 ceapă potrivită
1 roşie
1/4 capatana de usturoi
500 g smântână
sare de lămâie
sare
piper
1 legătură verdeaţă (leuştean, mărar ,pătrunjel)
500 g cartofi
Mod de preparare:
Tai carnea de pui şi cartofii cubuleţe, apoi le pui la fiert împreună cu ceapa, morcovul şi ardeiul, toate tăiate mărunt.
Adaugi sare şi piper după gust şi fierbi totul 30 de minute la foc mare.
După ce s-au fiert, pui sare de lămâie după gust.
Intr-o crăticioară, pui la fiert smântână împreună cu usturoiul pisat bine.
Le fierbi împreună 2-3 minute, apoi le pui în ciorba care fierbe.
Roşia tăiată mărunt o căleşti cu 2-3 linguri de ulei, până acesta îi preia culoarea, apoi adaugi la ciorbă şi mai laşi să fiarbă 5 minute.
Adaugi verdeaţa tăiată mărunt şi serveşti ciorba caldă cu mămăligă sau pâine prăjită.
Ciorba de pui cu legume si taietei din: pui, ceapa, morcov, ardei, telina, zeama de varza, taietei, sare. Ingrediente: 2 spinări de pui 2 ciocănele 2 aripi o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză tăieţei, după gust sare […]
Ciorba de pui cu taietei din: carne de pui, ceapa, morcov, ardei, zeama de varza, taietei, sare. Ingrediente: 2 spinări de pui 2 ciocănele 2 aripi o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză tăieţei, după gust sare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.