Ciorba de pui cu legume si orez

Printeaza

Ciorba de pui cu legume si orez din: pui, morcov, telina, ceapa, patrunjel, orez, bors, galbenus, smantana, usturoi, sare.

 

Ingrediente:Ciorba de pui cu legume si orez

  • 500 g carne pui
  • 40p g zarzavat (morcov, ţelină, ceapă, pătrunjel)
  • 2 linguri orez
  • borş
  • un gălbenuş
  • 200 g smântână
  • 4-5 căţei de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui la fiert carnea (tăiată în bucăţi mici) în 3,5 litri de apă rece şi un praf de sare.

Căleşti zarzavatul tăiat mărunt, iar când începe să dea în clocot supa, adaugi zarzavatul. Fierbi la foc mic.

Când este aproape fiartă carnea, adaugi orezul.

Când este fiert şi acesta, adaugi borşul şi usturoiul pisat, apoi mai dai câteva clocote.

Iei de pe foc şi laşi puţin să se răcească, după care dregi ciorba cu smântână şi gălbenuşul.

Deasupra presari frunze de pătrunjel tăiate mărunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de pui cu legume si taietei

Ciorba de pui cu legume si taietei

Ciorba de pui cu legume si taietei din: pui, ceapa, morcov, ardei, telina, zeama de varza, taietei, sare. Ingrediente: 2 spinări de pui 2 ciocănele 2 aripi o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză tăieţei, după gust sare […]

 

Ciorba de bucatele

Ciorba de pui cu legume si cus-cus

Ciorba de pui cu legume si cus-cus din: telina, ceapa, conopida, cartofi, morcovi, fasole, cus-cus, ciocanele de pui, condimente, patrunjel. Ingrediente: 1 ţelină 1 ceapă 2 bucăţele de conopidă 2 cartofi 2 morcovi 1 mână fasole verde 3 linguri cuş-cuş 6 ciocănele de pui sare condimente pentru ciorbă pătrunjel verde (opţional)   Mod de preparare: […]

 

Ciorba olteneasca de pui

Ciorba de pui a la grec cu legume

Ciorba de pui a la grec cu legume din: telina, morcovi, ceapa, smantana, patrunjel, mustar, piept de pui, orez. Ingrediente: 1 ţelină 3 morcovi 1 ceapa 300 g smântână 1 legătură pătrunjel 700 g piept de pui 10 g muştar 2 bucăţi cub găină 50 g orez   Mod de preparare: Pui la fiert legumele […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.