Ciorbă de salată cu kaizer din: salate, ceapa verde, usturoi verde, kaizer, oua, gallbenus, apa, bors, sare, piper, leustean, marar, patrunjel, smantana, orez. Ingrediente: 4-5 salate 2 legături ceapă verde 2 legături usturoi verde 300 g kaizer 3 ouă 1 gălbenuş 3 l apă 1/2 l borş sare piper 1 legătură leuştean 1 legătură […]
Ciorbă de pui cu legume si patrunjel
PrinteazaCiorbă de pui cu legume si patrunjel din: carne de pui, telina, ceapa, morcovi, cartofi, orez, ulei, bors, iaurt, ou, sare, cimbru si patrunjel verde.
- 600 g carne de pui (aripi sau pulpe)
- 2 teline mari
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 2 cartofi
- 1 lingura orez
- 2 linguri ulei
- bors dupa gust
- 2 linguri iaurt sau lapte batut
- 1 ou
- sare
- 1/2 lingurita cimbru
- 1/2 legatura patrunjel verde
Mod de preparare:
Curatati şi spălaţi bucăţile de pui. Puneţi-le la fiert în 4 litri de apă cu sare, îndepărtând spuma formată.
Intre timp, curăţaţi legumele, apoi spălaţi-le şi tăiaţi-le în cubuleţe. Adăugaţi-le la fiert când carnea s-a înmuiat.
Alegeţi orezul, spălaţi-l în mai multe ape şi adăugaţi-l la fiert când legumele s-au înmuiat.
Când toate ingredientele sunt fierte, puneţi borsul, potriviţi de sare şi adăugaţi cimbrul şi uleiul.
Adăugaţi oul bătut cu iaurt sau cu lapte bătut. Serviţi ciorba caldă, presărată cu pătrunjel tocat mărunt.
Ciorbă de pui cu legume si patrunjel
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorbă de salată cu kaizer
Ciorba de perisoare – reteta simpla
Ciorba de perisoare – reteta simpla din: carne tocata, ceapa, usturoi, oua, orez, sare, piper, apa, bors, morcov, telina, pastarnac, patrunjel, marar. Ciorba de perișoare este o mâncare tradițională românească, dar care se găsește și în alte bucătării tradiționale europene, precum bucătăria poloneză, cehă și ucraineană. În România, această mâncare este considerată una dintre cele […]
Pofta buna!