Ciorba de pui si paste

Printeaza

Ciorba de pui si paste din: tacamuri de pui, morcovi, ceapa, pastarnac, ardei gras, paste fainoase, bors de tarate, sare si patrunjel.

Ingrediente:

  • o tavita tacamuri de pui
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • un pastarnac
  • un ardei gras
  • 150 g paste fainoase, dupa gust
  • un litru bors de tarate
  • sare
  • cateva fire patrunjel

 

Mod de preparare:

Tacâmurile de pui se spală şi se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează ori de câte ori este nevoie şi, după ce spuma a dispărut, se adaugă legumele curăţate, spălate şi tăiate mă­runt, în funcţie de preferinţe.

După ce legumele s-au fiert, se acreşte ciorba cu borşul fiert separat şi, odată cu el, se pun şi pastele fierte în prealabil, separat.

Se mai lasă să dea un clocot şi apoi se ia ciorba de pe aragaz. La final, se adaugă pă­trunjelul proaspăt, tăiat mărunt şl se poate servi.

 

Ciorba de pui si paste

Ciorba_de_pui_si_paste

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Eu nu pun paste in ciorba de pui

  2. Eu pun paste in ciorba si-mi iese foarte gustoasa 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.