Ciorba de pui si paste
PrinteazaCiorba de pui si paste din: tacamuri de pui, morcovi, ceapa, pastarnac, ardei gras, paste fainoase, bors de tarate, sare si patrunjel.
Ingrediente:
- o tavita tacamuri de pui
- 2 morcovi
- o ceapa
- un pastarnac
- un ardei gras
- 150 g paste fainoase, dupa gust
- un litru bors de tarate
- sare
- cateva fire patrunjel
Mod de preparare:
Tacâmurile de pui se spală şi se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează ori de câte ori este nevoie şi, după ce spuma a dispărut, se adaugă legumele curăţate, spălate şi tăiate mărunt, în funcţie de preferinţe.
După ce legumele s-au fiert, se acreşte ciorba cu borşul fiert separat şi, odată cu el, se pun şi pastele fierte în prealabil, separat.
Se mai lasă să dea un clocot şi apoi se ia ciorba de pe aragaz. La final, se adaugă pătrunjelul proaspăt, tăiat mărunt şl se poate servi.
Ciorba de pui si paste
Pofta buna!
Eu nu pun paste in ciorba de pui
Eu pun paste in ciorba si-mi iese foarte gustoasa 🙂