Ciorbă de Legume cu Cimbru – Aroma Prospețimii într-un Bol din: morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, ardei gras, dovlecel, ulei de masline, cimbru, sare, piper, smantana. Ciorba este o mâncare reconfortantă, plină de prospețime și arome intense. Adăugarea cimbrului, fie proaspăt, fie uscat, transformă această ciorbă într-o experiență gustativă aparte. Reteta Ciorbă de Legume cu Cimbru […]
Ciorba de pui cu rosii si ardei
PrinteazaCiorba de pui cu rosii si ardei din: tartite de pui, aripi de pui, ceapa, ardei, rosii, pastarnac, ulei.
- 500 g târtiţe de pui
- 500 g amestec de aripi şt gât de pui
- o ceapă
- 2 ardei graşi
- o felie dintr-o rădăcină de ţelină
- o rădăcină păstârnac
- 2 roşii foarte coapte
- 2 linguri ulei
- suc de lămâie
- sare
- verdeaţă, după gust
Mod de preparare:
Carnea se pune cu 2 litri de apă la fiert, se adaugă sare şi se ia spuma atunci când se formează.
Intre timp, în ulei se călesc foarte puţin legumele tăiate (fără roşii). Se adaugă legumele peste carne şi se lasă la fiert.
Se pun şi roşiile tăiate cubulete, se mai lasă 10 minute să fiarbă, se trage oala de pe foc şi se acreşte cu suc de lămâie.
Se serveşte ciorba cu verdeaţă.
Ciorba de pui cu rosii si ardei
Ciorba de Gască cu Zeama de Varză
Ciorba de Gască cu Zeama de Varză din: gasca, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, radacina de telina, varza, usturoi, leustean, sare, piper, apa. Ciorba de gască cu zeama de varză este un preparat tradițional românesc care aduce în farfurie arome autentice și memorabile. Această rețetă vă va ghida pas cu pas în pregătirea unei ciorbe […]
Ciorba de Gaina cu Taietei de Casa
Ciorba de Gaina cu Taietei de Casa din: gaina, morcovi, ceapa, cartofi, radacina de telina, usturoi, taietei de casa, apa, sare, piper, ulei de masline. Ciorba este un preparat traditional, cu arome bogate si textura reconfortanta care te va incalzi in cele mai reci zile. Aceasta reteta aduce impreuna gustul savuros al carnii de gaina, […]
Pofta buna!