Ciorba de pui cu smantana si verdeata

Printeaza

Ciorba de pui cu smantana si verdeata din: carne de pui, morcovi, pastarnac, telina, ardei, cartofi, bors, galbenusuri, smantana, patrunjel, leustean, sare, piper, boia.

 

Ingrediente:Ciorba_de_pui_cu_smantana_si_verdeata

  • 500 g carne de pui
  • 200 g morcovi
  • 50 g pastarnac
  • 50 g telina
  • 150 g ardei
  • 100 g cartofi
  • 500 ml bors
  • 2 galbenusuri
  • 100 ml smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Carnea de pui se fierbe în 1 l apă cu sare. După fierbere, carnea se curăţă de oase şi se porţionează.

Legumele tăiate cubulete se adaugă în oala cu supă de carne în ordine: morcov, păstârnac, felină, cartofi, ardei, ceapă.

Borşul se fierbe separat, se spumează şi se toarnă în ciorbă cănd au fiert legumele. Se adaugă carnea, sare şi piper.

Se bat gălbenuşurile cu smântână şi sare. Se ia ciorba de pe foc, se drege cu amestecul şi se lasă acoperită 5 minute.

Se serveşte presărată cu boia şi verdeată, lămâie sau oţet.

Ciorba de pui cu smantana si verdeata

Ciorba_de_pui_cu_smantana_si_verdeata

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de pui dreasa cu smantana

Ciorba de pui dreasa cu smantana din: ceapa, dovlecei, morcovi, ardei, piept de pui, smantana, ulei, sare, piper si patrunjel. Ingrediente: o ceapa 2 dovlecei cu coaja verde 2 morcovi 2 ardei 2 piepti de pui 300 ml smantana pentru gatit 2 linguri ulei sare piper negru o legatura patrunjel   Mod de preparare: Se […]

 

 

Ciorba de pui cu telina si smantana

O reteta delicioasa de ciorba cu: carne de pui, smantana, morcovi, ceapa, usturoi, telina, radacina de patrunjel, patrunjel, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 pui 500g smântână 1 morcovi 2 cepe 2 căţei de usturoi 1 ţelina 2 rădăcini de pătrunjel 1 leg. pătrunjel verde 2 lămăi sare piper măcinat   Mod de preparare: Puneţi la […]

 

Ciorba olteneasca de pui

Ciorbă de pui cu smantană si ardei

O reteta simpla si gustoasa de ciorba de pui cu smantana,ceapa, morcov, ardei gras, telina, sare, galbenus, taietei. Ingrediente: 1 piept pui 1 ceapă 1 morcov 1 ardei gras roşu 1 ardei gras verde 1 ţelină sare 3 linguri smântână 1 gălbenuş 100 g tăiţei laţi   Mod de preparare: Se curăţă legumele. Cea­pa se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.