Ciorba de pui cu taietei

Printeaza

Ciorba de pui cu taietei din: carne de pui, ceapa, morcov, ardei, zeama de varza, taietei, sare.

Ingrediente:

  • 2 spinări de pui
  • 2 ciocănele
  • 2 aripi
  • o ceapă
  • un morcov
  • un ardei gras
  • o felie dintr-o rădăcină de ţelină
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • 500 ml zeamă de varză
  • tăieţei, după gust
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciorba de pui cu taietei: Carnea se spală şi se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se ia spuma ori de câte ori apare şi apoi se pun legumele tăiate mărunt. Când carnea a fiert, se scoate şi se curăţă de pe oase.

Se pune înapoi în oală, se toarnă zeama de varză şi se adaugă tăieţeii.

Se mai lasă la fiert cât să se fiarbă tăieţeii.

 

Pofta buna!

 

 

 

Cafeaua Blue Mountain din Jamaica

Cafeaua Blue Mountain din Jamaica: Deliciul Echilibrat al Caraibelor – este renumită pentru gustul său echilibrat și lipsa amărăciunii, fiind considerată una dintre cele mai fine cafele din lume. Această cafea este cultivată în regiunea munților Blue Mountain din Jamaica, unde condițiile climatice și solul vulcanic contribuie la dezvoltarea unui profil aromatic complex și rafinat. […]

Spaghete cu Sos Arrabbiata Iute

Spaghete cu Sos Arrabbiata Iute: un preparat clasic din bucătăria italiană, perfect pentru iubitorii de arome puternice și picante. Sosul arrabbiata, cunoscut pentru intensitatea sa, combină roșiile coapte, usturoiul și ardeiul iute, creând un gust exploziv care transformă o simplă farfurie de paste într-o experiență culinară de neuitat. Sosul arrabbiata, originar din regiunea Lazio din […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.