Ciorbă de pui cu tăitei de casă

Printeaza

Ciorbă de pui cu tăitei de casă din: pui, ceapa, morcovi, telina, patrunjel, ardei capia, rosii in bulion, faina, oua, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 1 pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 ardei capia
  • 1 cutie (400 g) rosii in bulion
  • 175 g faina
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi puiul, pârliţi-l, spălaţi-l şi tăiaţi-l în bucăţi. Puneţi-l la fiert în 5 litri apă cu 1 lingură sare.

Când începe sa fiarbă în clocot, luaţi spuma, apoi adău­gaţi legumele curăţate, spălate şi tăiate în cubulete.

Fierbeţi 30 de minute, apoi puneţi roşiile tocate.

După 15 minute puneţi tăiţeii pe care-i faceţi astfel: amestecaţi făina cu ouăle şi un praf de sare.

Intindeţi aluatul obţinut într-o foaie cât mai subţire, lăsaţi-o la uscat 20 de minute, apoi rulaţi-o şi tăiaţi-o.

Fierbeţi tăiţeii în ciorbă 10 mi­nute, apoi adăugaţi pătrunjelul tocat, potriviţi de sare şi piper.

 

 

Ciorbă de pui cu tăitei de casă

Pofta buna!

 

 

 

 

Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi

Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi din: pastrav afumat, hribi, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, cartofi, smantana, sare, piper, verdeata. Descoperă rețeta noastră exclusivă de Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi, o combinație perfectă între savoarea tradițională românească și rafinamentul ingredientelor gourmet. Ușor de pregătit, această ciorbă este un festin pentru simțuri.”   […]

 

Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească

Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească din: fasole, afumatura, morcovi, pastarnac, ceapa, usturoi, frunze de dafin, boia de ardei, sare, piper, ulei, patrunjel, suc de lamaie. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de fasole cu afumătură. O mâncare sățioasă, bogată în proteine și arome tradiționale românești. Perfectă pentru prânz sau cină. Descoperă savoarea […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • tăitei de casă

2 comentarii

  1. Valentina Negrescu

    Ciorba de pui este preferata mea 🙂

  2. Ciorba de pui cu taitei de casa este una din cele mai bune ciorbe.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.