Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi din: pastrav afumat, hribi, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, cartofi, smantana, sare, piper, verdeata. Descoperă rețeta noastră exclusivă de Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi, o combinație perfectă între savoarea tradițională românească și rafinamentul ingredientelor gourmet. Ușor de pregătit, această ciorbă este un festin pentru simțuri.” […]
Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească din: fasole, afumatura, morcovi, pastarnac, ceapa, usturoi, frunze de dafin, boia de ardei, sare, piper, ulei, patrunjel, suc de lamaie. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de fasole cu afumătură. O mâncare sățioasă, bogată în proteine și arome tradiționale românești. Perfectă pentru prânz sau cină. Descoperă savoarea […]
Ciorba de pui cu taitei de casa este una din cele mai bune ciorbe.
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Ciorba de pui este preferata mea 🙂
Ciorba de pui cu taitei de casa este una din cele mai bune ciorbe.