Ciorba radauteana de pui din: piept de pui, morcovi, radacina de pastarnac, telina, ceapa, gogosari murati, sare, usturoi, ou, smantana, faina, otet. Ingrediente: 1 piept de pui mare 2 morcovi 2 radacini de pastarnac 1 telina de dimensiune mijlocie 1 cepe 2-3 gogosari murati sare 1 capatana de usturoi 1 ou 250 g smantana 1 […]
Ciorbă de pui de tară
PrinteazaCiorbă de pui de tară din: pui, cartof, morcovi, ceapa, radacina de telina, orez, ardei gras, bors, patrunjel, leustean si sare.
- 1 pui de tara
- 1 cartof mare
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1/2 raacina telina
- 1 lingura orez
- 1/2 ardei gras
- bors dupa gust
- cate o legatura de patrunjel si leustean
- sare
Mod de preparare:
Pârleşti puiul, îl cureţi, îl speli şi îl pui la fiert în apă cu puţină sare.
In timpul fierberii, iei spuma de câte ori este nevoie. Până fierbe carnea, cureţi şi speli legumele.
Tai ceapa, ţelina, ardeiul şi morcovul mărunt, iar cartoful în cuburi.
Când carnea este aproape fiartă, adaugi legumele.
După 10 minute, adaugi orezul spălat bine, pentru a nu îngroşa ciorba.
Pui borsul dupa gust şi laşi să fiarbă 10 minute.
Adaugi verdeaţa tocată mărunt, stingi focul şi laşi oala acoperită, pentru ca verdeaţa să-şi răspândească aroma.
Ciorbă de pui de tară
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de pui cu legume si taietei
Ciorba de pui cu legume si taietei din: pui, ceapa, morcov, ardei, telina, zeama de varza, taietei, sare. Ingrediente: 2 spinări de pui 2 ciocănele 2 aripi o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză tăieţei, după gust sare […]
Pofta buna!