Ciorba de pui cu untura

Printeaza

Ciorba de pui cu untura

Ingrediente:

  • 1 pui de gretate medie(1 kg)
  • 1-2 cepe
  • 1 lingură untura,
  • 1 pachet mărar
  • 1 pachet pătrunjel
  • fidea
  • un litru de borş

 

 

Mod de reparare:

Ciorba de pui cu untura: Se curăţă puiul, se taie şi se pune într-o cratiţă alături de ceapă, untură, mărar şi pătrunjel.

Se lasă la fiert vreo jumătate de oră şi apoi se toarnă borşul şi se pune fideaua.

Se mai lasă la fiert.

Ciorba se e serveşte caldă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.