Ciorba de pui cu usturoi si lapte batut
PrinteazaCiorba de pui cu usturoi si lapte batut din: tacâmuri de pui, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, oua, usturoi, frunze de telina, lapte bătut, orez, sare, piper, apa.
Ingrediente:
- 400-500 g tacâmuri de pui
- 1 ceapă
- 2 morcovi
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1 rădăcină de păstârnac
- 2 ouă
- 1 căpăţânâ de usturoi
- 2-3 frunze de ţelină
- 100-150 ml lapte bătut
- 2 linguri orez
- sare
- piper
- 2,5 l apă
Mod de rpeparare:
Tacâmurile bine spălate le pui la fiert în 2,5 l apă. Iei spuma, iar după o jumătate de oră, strecori zeama de carne, iar separat desprinzi carnea de pe oase şi o pui din nou în supă.
Legumele spălate şi tocate mărunt le adaugi în supă, iar după 10 minute, pui şi orezul. După alte 5 minute, adaugi frunzele de ţelină tocate, usturoiul curăţat şi zdrobit.
Potriveşti gustul de sare şi piper. După câteva clocote, stingi focul. Separat, baţi bine ouăle, apoi le amesteci cu un polonic de ciorbă şi le adaugi în preparatul final.
Ciorba de pui cu usturoi si lapte batut
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/ciorba-pui-usturoi-lapte-batut html