Ciorba de pui cu usturoi si lapte batut

Printeaza

Ciorba de pui cu usturoi si lapte batut din: tacâmuri de pui, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, oua, usturoi, frunze de telina, lapte bătut, orez, sare, piper, apa.

Ciorba_de_pui_cu_usturoi_si_lapte_batut

Ingrediente:

  • 400-500 g tacâmuri de pui
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 2 ouă
  • 1 căpăţânâ de usturoi
  • 2-3 frunze de ţelină
  • 100-150 ml lapte bătut
  • 2 linguri orez
  • sare
  • piper
  • 2,5 l apă

Mod de rpeparare:

Tacâmurile bine spălate le pui la fiert în 2,5 l apă. Iei spuma, iar după o jumătate de oră, stre­cori zeama de carne, iar separat desprinzi carnea de pe oase şi o pui din nou în supă.

Legume­le spălate şi tocate mărunt le adaugi în supă, iar după 10 mi­nute, pui şi orezul. După alte 5 minute, adaugi frunzele de ţelină tocate, usturoiul curăţat şi zdrobit.

Potriveşti gustul de sare şi piper. După câteva clocote, stingi focul. Separat, baţi bine ouăle, apoi le amesteci cu un polonic de cior­bă şi le adaugi în preparatul final.

Ciorba de pui cu usturoi si lapte batut

Ciorba_de_pui_cu_usturoi_si_lapte_batut

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/ciorba-pui-usturoi-lapte-batut html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.