Ciorbă țărănească de pui cu orez din: cartofi, dovlecel, rosii, morcov, ceapa verde, orez, ardei gras, pulpe de pui, zeama de lamaie, sare, patrunjel. Ingrediente: 500 g cartofi noi 1 dovlecel 2 roșii mari 1 morcov 3 legături ceapă verde 1 ardei gras 100 g orez 500 g pulpe inferioare de pui zeama de la […]
Ciorba de pui cu zarzavat si bors
PrinteazaCiorba de pui cu zarzavat si bors din: carne pui, zarzavat (morcov, ţelină, ceapă, pătrunjel), orez, bors, ou, smântână grasă, usturoi, sare.
- 500 g carne pui
- 400 g zarzavat (morcov, ţelină, ceapă, pătrunjel)
- 2 linguri orez
- borş pentru acrit
- un gălbenuş
- 200 g smântână grasă
- 4-5 căţei de usturoi
- sare
Mod de preparare:
Pur la fiert carnea (tăiată în bucăţi mici) în 3,5 litri de apă rece şi un praf de sare.
Căleşti zarzavatul tăiat mărunt, iar când începe să dea în clocot supa, adaugi zarzavatul.
Fierbi la foc mic. Când este aproape fiartă carnea, adaugi orezul.
Când este fiert şi acesta, adaugi borşul şi usturoiul pisat, apoi mai dai câteva clocote, iei de pe foc şi laşi puţin să se răcească, după care dregi ciorba cu smântână şi gălbenuşul.
Deasupra presari frunze de pătrunjel tăiate mărunt.
Ciorba de pui cu zarzavat si bors
Pofta buna!
Ciorba ardeleneasca de pui din: tacamuri de pui, morcovi, telina, ceapa, ardei, rosii, usturoi, slanina, patrunjel, otet. Ingrediente: 1 kg tacamuri de pui 2 morcovi 1 telina 2 cepe un ardei gras 3-4 rosii 5-6 catei de usturoi o felie subtire de slanina afumata o legatura patrunjel verde otet Mod de preparare: Se pune carnea […]
Ciorba de pui cu legume si taietei
Ciorba de pui cu legume si taietei din: pui, ceapa, morcov, ardei, telina, zeama de varza, taietei, sare. Ingrediente: 2 spinări de pui 2 ciocănele 2 aripi o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză tăieţei, după gust sare […]
Pofta buna!