Ciorba de pui cu zarzavat si bors

Printeaza

Ciorba de pui cu zarzavat si bors din:  carne pui,  zarzavat (morcov, ţelină, ceapă, pătrunjel), orez, bors, ou, smântână grasă, usturoi, sare.

 

Ingrediente:Ciorba_de_pui_cu_zarzavat_si_bors

  • 500 g carne pui
  • 400 g zarzavat (morcov, ţelină, ceapă, pătrunjel)
  • 2 linguri orez
  • borş pentru acrit
  • un gălbenuş
  • 200 g smântână grasă
  • 4-5 căţei de usturoi
  •  sare

Mod de preparare:

Pur la fiert carnea (tăiată în bucăţi mici) în 3,5 litri de apă rece şi un praf de sare.

Căleşti zarzavatul tăiat mărunt, iar când începe să dea în clocot supa, adaugi zarzavatul.

Fierbi la foc mic. Când este aproape fiartă carnea, adaugi orezul.

Când este fiert şi acesta, adaugi borşul şi usturoiul pisat, apoi mai dai câteva clocote, iei de pe foc şi laşi puţin să se răcească, după care dregi ciorba cu smântână şi gălbenuşul.

Dea­supra presari frunze de pătrunjel tăiate mărunt.

Ciorba de pui cu zarzavat si bors

Ciorba_de_pui_cu_zarzavat_si_bors

Pofta buna!

 

 

 

retete

Ciorbă țărănească de pui cu orez

Ciorbă țărănească de pui cu orez din: cartofi, dovlecel, rosii, morcov, ceapa verde, orez, ardei gras, pulpe de pui, zeama de lamaie, sare, patrunjel. Ingrediente: 500 g cartofi noi 1 dovlecel 2 roșii mari 1 morcov 3 legături ceapă verde 1 ardei gras 100 g orez 500 g pulpe inferioare de pui zeama de la […]

Ciorba de perisoare cu carne de pui

Ciorba ardeleneasca de pui

Ciorba ardeleneasca de pui din: tacamuri de pui, morcovi, telina, ceapa, ardei, rosii, usturoi, slanina, patrunjel, otet. Ingrediente: 1 kg tacamuri de pui 2 morcovi 1 telina 2 cepe un ardei gras 3-4 rosii 5-6 catei de usturoi o felie subtire de slanina afumata o legatura patrunjel verde otet   Mod de preparare: Se pune carnea […]

 

 

Ciorba de pui cu legume si taietei

Ciorba de pui cu legume si taietei

Ciorba de pui cu legume si taietei din: pui, ceapa, morcov, ardei, telina, zeama de varza, taietei, sare. Ingrediente: 2 spinări de pui 2 ciocănele 2 aripi o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză tăieţei, după gust sare […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.