Ciorba de pui cu zarzavat si patrunjel

Printeaza

Ciorba de pui cu zarzavat si patrunjel din: pui , pătrunjel verde, untură, făină, suc de lămâie, zarzavat, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 pui cărnos, de mărime mijlocie
  • 1/2 legă­tură de pătrunjel verde
  • 50 g untură
  • 20 g făină
  • 1 linguriţă de suc de lămâie
  • 120 g zarzavat
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Ciorba de pui cu zarzavat si patrunjel: Puiul se tranşează şi se căleşte în untură fierbinte, împre­ună cu zarzavatul şi cu sarea.

Când se moaie carnea, se presară cu făină, se lasă mai departe pe foc şi se stinge cu 2 l apă.

Se adaugă smântână şi suc de lămâie după gust.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.