Ciorba cu pui

Printeaza

Ciorba cu pui din: pui, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, ardei capia, leustean, bors, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 pui
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei capia
  • 1 legatura leustean
  • 1 l bors proaspat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pârliţi puiul la flacăra aragazului, tăiaţi-l în bucăţi, spălaţi-le şi puneţi-le la fiert în 3 litri de apă şi 1 linguriţă sare. Când începe să fiarbă în clocot, luaţi spuma, apoi adăugaţi legumele curăţa­te, spălate şi tăiate în cubuleţe.

Când carnea şi legumele sunt bine fierte, puneţi în oală borşul fiert separat şi leuşteanul tocat mărunt şi potriviţi de sare şi piper. Mai lăsaţi să fiarbă 2-3 minute.

Ciorba cu pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.