Ciorba de purcel cu legume

Printeaza

Ciorba de purcel cu legume din: pulpa porc, rosii, dovlecel, ceapa, cartof, telina, patrunjel, morcov, ardei gras, ulei, leustean, spaghetti, lamaie, apa, sare.

Ingrediente:

  • 300 g pulpa porc
  • 3-4 rosii
  • 1 puisor de dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 bucatica de telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura cu ulei
  • 4-5 fire de leustean
  • 20 fire de spaghetti din orez
  • 1lamaie
  • 2 l apa
  • sare

Mod de preparare:

Ciorba de purcel cu legume: Carnea se taie cubulete si se pune la fiert in 2 litri de apa cu putina sare, se spumeaza cind a fiert pe jumatate, se adauga zarzavatul curatat si spalat.

Dovlecelul taiat cubulete,ceapa taiata julien,cartoful taiat cubulete mai mari ,telina cubulete mici ,morcovul si patrunjelul rondele,ardei gras taiat marunt se inabuse in 1 lingura de ulei 2-3 min, apoi se fierb si acestea 20-30 min cu carnea, se adauga si spaghetele care au fiert separat pt 8-10 min.

Rosiile se pun in blender si se fac suc, sucul se adauga la ciorba se mai lasa la foc 10 minute, un clocot.

Zeama de lamaie, sarea si leusteanul se pun la final.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.