Ciorbă rădăuţeană cu usturoi

Printeaza

Ciorbă rădăuţeană cu usturoi

Ingrediente:Ciorba radauteana cu usturoi

  • 1 pui întreg şi 1 piept de pui
  • zarzavat pentru supă (morcov, păstârnac, ţelină)
  • 2 ouă
  • 1 pahar mare cu iaurt
  • 1 pahar mic cu smântână
  • pătrunjel
  • 2-3 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi foarte bine carnea pe care o pui să fiarbă ca pentru supă împreună cu zarzavaturile curăţate şi tăiate bucăţi mici.

Laşi să fiarbă în oala semidescoperită, până ce carnea se desprinde de pe os.

Scoţi apoi carnea şi legumele separat şi strecori zeama. Această zeamă o vei drege cu iaurtul amestecat cu gălbenuşurile şi smântână.

Tai numai piepturile fâşii sau cubuleţe pe care le adaugi in zeamă, iar legumele le pasezi sau le mărunţeşti cu mixerul şi adaugi şi acest piure în zeamă.

La final adaugi mujdei de usturoi şi pătrunjel fin tocat. O aduci la masă cu ardei iute, oţet şi sare.

Ciorbă rădăuţeană cu usturoi

Ciorba radauteana cu usturoi

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba radauteana usturoi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.