Ciorba radauteana cu smantana si ardei iute

Printeaza

Ciorba radauteana cu smantana si ardei iute din: piept de pui, morcovi, ceapa, telina, sare, galbenusuri, smantana, ardei iute.

Ingrediente:Ciorba_radauteana_cu_smantana_si_ardei_iute

  • un pui si piept de pui
  • 3 morcovi
  • 3 cepe
  • o telina medie
  • sare

pentru dres:

  • 3 galbenusuri
  • 250 g smantana

pentru servit:

  • smantana
  • ardei iute

 

Mod de preparare:

Carnea porţionată se pune la fiert în apă rece cu sare şi, din momentul în care începe să fiarbă, se ia spuma ori de câte ori apare.

Intre timp, se curăţă şi se taie legumele mai mărunt şi apoi, după ce dispare spuma, se adaugă în oala cu pui.

Se lasă la fiert până ce carnea şi legumele sunt pătrunse.

Apoi, carnea se scoate şi se lasă un pic la răcit, legu­mele se folosesc la altceva, iar zeama se strecoară.

Zeama strecurată se pune din nou în oală şi se drege cu smântână amestecată cu gălbenuşuri.

Carnea se taie mărunt, mărunt şi se adaugă în oală. Se aduce la masă cu smântână şi ardei iute.

Ciorba radauteana cu smantana si ardei iute

Ciorba_radauteana_cu_smantana_si_ardei_iute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.