Ciorba radauteana cu usturoi si smantana din: pulpe de pui, morcov, pastarnac, telina, ardei capia, ceapa, usturoi, patrunjel, galbenus de ou, smantana, sare, piper.
Ciorba radauteana este o delicioasa supa traditionala romaneasca, cunoscuta pentru savoarea sa unica.
Ingrediente:
pulpe de pui
morcov
pastarnac
telina
ardei capia
ceapa
usturoi
patrunjel tocat
gslbenus de ou
smantana
sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Se curata usturoiul. Patrunjelul verde se spala si se toaca fin. Pulpele de pui se curata, se spala si se pun in oala cu apa.
Se spumeaza, apoi se adauga ceapa, pastarnacul, telina, ardeiul capia intregi si se lasa la fiert timp de 45 de minute.
Dupa ce s-au fiert, se scot intr-o strecuratoare si se lasa la scurs.
Oala cu supa se da deoparte. Separat se taie cubulete morcovul, ardeiul capia se decojeste si se taie si el cubulete, iar restul de zarzavat se mixeaza cu blenderul pana devine un piure.
Carnea se curata de pe oase, se taie cubulete si se pune in zeama in care a fiert.
Galbenusul de ou se pune intr-un bol si se freaca cu lingura de lemn, se toarna smantana, se amesteca bine, apoi se adauga usturoiul, dat prin razatoare, amestecand continuu.
Se toarna in supa piureul de legume, amestecul de ou cu smantana si usturoi si se amesteca bine. Se potriveste de sare si piper. Se serveste cu otet si patrunjel tocat fin.
Ciorba radauteana cu piept de pui din: piept de pui, morcovi, radacina de pastarnac, telina, ceapa, gogosari murati, sare, usturoi, ou, smantana, faina, otet. Ingrediente: 1 piept de pui mare 2 morcovi 2 radacini de pastarnac 1 telina de dimensiune mijlocie 1 cepe 2-3 gogosari murati sare 1 capatana de usturoi 1 ou 250 g […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.