Ciorba rapida de spanac

Printeaza

Ciorba rapida de spanac din: spanac, ceapa verde, patrunjel, morcov, lamaie, ulei, patrunjel, leustean, sare, smantana.

Ingrediente:

  • un kg spanac
  • 2 legături ceapă verde
  • o rădăcină pătrunjel
  • un morcov
  • sucul unei lămâi
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel
  • leuştean
  • sare

Pentru servit:

  • smântână

 

Mod de preparare Ciorba rapida de spanac:

In ulei încins se pun la călit ceapa şi morcovul trecut prin râzătoare.

Se presară sare şi, când s-au înmuiat, se adaugă jumătate din cantitatea de spanac, tăiat fâşii.

Se pune şi rădăcina de pătrunjel tăiată cubuleţe, se toarnă apă şi se lasă la fiert.

Când legumele sunt fierte, se adaugă restul spanacului, se lasă 5 minute, se trage oala de pe foc şi se acreşte cu sucul de lămâie.

Se potriveşte de sare şi se pun pătrunjelul şi leuşteanul.

Se serveşte cu smântână.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.