Ciorba ardeleneasca cu piept de porc din: piept de porc, orez, zarzavat, ceapa, oua, smantana, otet, tarhon, sare. Ingrediente: 0,8-1 kg piept de porc cu coaste 60 g orez 500 g zarzavat (morcov, ţelină, albitură) 2 cepe 2 ouă 100 g smântână oţet tarhon şi sare, după gust Mod de preparare: Pieptul de porc […]
Ciorba cu rasol de porc
PrinteazaCiorba cu rasol de porc din: rasol de porc, picioare de porc, fleica, oua, smantana, morcov, otet, sare, usturoi.
- 1 rasol şi 2 picioare de porc
- 1 kg de carne
- 10 ouă
- 1 kg smântână
- 1 morcov
- oţet
- sare
- 2-3 căţei de usturoi
Mod de preparare:
Fierbi carnea ca pentru piftie. Strecori zeama, scoţi carnea şi o tai feliuţe.
Dai zeama într-un clocot şi adaugi carnea taiata.
Separat baţi ouăle cu mixerul sau cu telul, adaugi smântână şi 2 linguri de oţet.
Omogenizezi cu mixerul.
Pui 2-3 polonice de zeamă fiartă în pasta obţinută şi o subţiezi. 0 adaugi în ciorbă amestecând continuu.
Mai adaugi vegeta sau sare şi oţet după gust.
O consumi cu oţet şi mujdei după gust.
Poftă bună!
poate te intereseaza si:
Ciorba de ciocanele de porc
Ciorba de ciocanele de porc din: picioare de porc, limba, cozi, urechi, ceapa, morcovi, telina, telina, orez, leustean, patrunjel, varza, sare. Ingrediente: 4 picioare de porc tânăr 1-2 bucăţi limbă 3-4 cozi 2 urechi 1 ceapă 2 morcovi 1 felină 3-4 tije de ţelină cu frunze 1 ceaşcă de orez leuştean şi pătrunjel tocate 1/2 […]
Ciorba de porc cu tarhon si orez
Ciorba de porc cu tarhon si orez din: scaricica, ceapa, orez, patrunjel, pastarnac, morcovi, tarhon, otet, sare, piper. Ingrediente: 1 kg scăricică de porc, bine împănată 1 ceapă uscată mare 8-10 fire ceapă verde 5 linguri orez 1 rădăcină pătrunjel 1 păstârnac 8 morcovi noi 2linguri tarhon tocat oţet sare 2 gălbenuşuri Mod de […]
Ciorba de porc (Bors de porc)
Ciorba de porc (Bors de porc) din: carne de porc, morcovi, ceapa, patrunjel, ardei, carza, telina, patrunjel, leustean, bors sare, rosii. Ingrediente: 0,750 kg carne de porc (oase şi carne) 2 morcovi 2 cepe 1 rădăcină pătrunjel 1 ardei gras (gogoşar sau capia) 1/4 varză 1/2 telină 1 legătură pătrunjel 1 legătură leuştean 1 I […]
Pofta buna!