Ciorba rece de sfecla rosie

Printeaza

Ciorba rece de sfecla rosie din: sfecla rosie, castraveti, patrunjel, marar, ceapa verde, suc de lamaie si smantana.

Ingrediente:

  • 500 g sfeclă roşie
  • 4 ouă
  • castraveţi verzi
  • pătrunjel şi mărar proaspete, tocate fin
  • 1 legătură ceapă verde
  • sucul de la o lămâie
  • smântână

 

Mod de preparare:

Ciorba rece de sfecla rosie: Sfecla se spală foarte bine şi se fierbe în apă cu suc de lămâie.

Se scoate, se lasă să se răcească bine, se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe.

Zeama în care a fiert se strecoară bine şi se amestecă cu sfecla. Se adaugă ouăle, fierte tari, tăiate mărunt, smântână, ceapa verde şi castraveţii tăiaţi mărunt.

Inainte de servire, se presară deasupra mărarul şi pătrunjelul şi se mai adaugă puţin suc de lămâie.

 

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.