Ciorba de rosii cu carne

Printeaza

Ciorba de rosii cu carne din: carne de gaina, rosii, morcov, ardei, orez, smantana, telina.

Ingrediente:

  • 100 g carne de găină fiartă
  • 300 g roşii
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • 1 linguriţă orez
  • 1 linguriţă smantana
  • 1 frunză mică de ţelinâ

 

 

 

Mod de preparare Ciorba de rosii cu carne:

Morcovul se curăţă, se spală, se taie şi se fierbe în apă puţină.

Roşiile spălate se fierb, se strecoară şi sucul obţinut se toarnă peste zeama în care a fiert morcovul.

Se adaugă ardeiul, frunza de ţelină, orezul curăţat şi spălat şi se fierb împreună, pînă se înmoaie orezul.

Se serveşte cu carnea de găină şi dreasă cu smantana.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.