Ciorba de legume cu suc de rosii din: ceapa, ulei, morcovi, sare, piper, cartofi, fasole, suc de rosii, patrunjel. Ingrediente: 1 ceapă tocată 2 linguri ulei 2 morcovi 1 albitură sare piper 2-3 l apă 3 cartofi 200 g fasole fiartă 200 ml suc de roşii 1 legătură pătrunjel 1 roşie Mod de preparare: […]
Ciorba de perisoare cu suc de rosii din: carne de vita, morcov, patrunjel, ardei, orez, verdeata, ou, franzela. Ingrediente: 2 căni cu supă de pasăre 150 g carne tocată de vacă 1 morcov 1 pătrunjel 1/2 ardei gras 1 lingură cu orez verdeaţă tocată 1/2 ou 1/2 felie de franzelă 1 pahar cu suc de […]
Ciorba de cartofi cu rosii si verdeata din: cartofi, ceapa, verdeata, rosii. Ingrediente: un kilogram cartofi 4 cepe verdeaţă roşii Mod de preparare: Cartofii, spălaţi, curăţaţi, tăiaţi în bucăţi, se pi fiarbă cu apă rece şi sare. Când dă primul clocot, se adauga o parte din pătrunjel verde, spălat, curăţat, tăiat mărunt. Se serveşte […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Asta o prefer vara, asa rece, e un deliciiu
Ciorba de rosii cu legume e cea mai simpla ciorba