Ciorba de rosii cu orez

Printeaza

O reteta de ciorba de rosii cu orez din: morcovi, ceapa, gulie, suc de rosii, orez, ulei, zahar, bors, leustean verde, condimente si smantana.

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 gulie
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • bors
  • leustean verde
  • 2 lingurite condimente
  • 100 g smantana

 

Mod de preparare:

Pui 2 l de apă să clocotească, adaugi ceapa, gulia şi morcovii întregi, curăţaţi şi spălaţi în prealabil.

După ce au fiert, scoţi legumele cu spumiera şi le pui într-un castron, în zeama rămasă, pui ore­zul şi 2 linguriţe de condimente şi mai fierbi timp de 15 minute, apoi adaugi con­centratul de roşii, uleiul şi 1 linguriţă de zahăr.

La sfârşit, torni borşul şi îl mai laşi să dea câteva clocote, lei oala de pe foc. Poţi servi ciorba caldă, cu smântână şi deco­rată cu şuviţe verzi, tăiate subţiri, de leuştean şi gulie.

Ciorba de rosii cu orez

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de rosii taraneasca

1 comentariu

  1. Anastasia Denisa

    Simpla si buna ciorba asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.