Ciorba de rosii cu orez
PrinteazaO reteta de ciorba de rosii cu orez din: morcovi, ceapa, gulie, suc de rosii, orez, ulei, zahar, bors, leustean verde, condimente si smantana.
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1 gulie
- 200 ml suc de rosii
- 2 linguri orez
- 2 linguri ulei
- 1 lingurita zahar
- bors
- leustean verde
- 2 lingurite condimente
- 100 g smantana
Mod de preparare:
Pui 2 l de apă să clocotească, adaugi ceapa, gulia şi morcovii întregi, curăţaţi şi spălaţi în prealabil.
După ce au fiert, scoţi legumele cu spumiera şi le pui într-un castron, în zeama rămasă, pui orezul şi 2 linguriţe de condimente şi mai fierbi timp de 15 minute, apoi adaugi concentratul de roşii, uleiul şi 1 linguriţă de zahăr.
La sfârşit, torni borşul şi îl mai laşi să dea câteva clocote, lei oala de pe foc. Poţi servi ciorba caldă, cu smântână şi decorată cu şuviţe verzi, tăiate subţiri, de leuştean şi gulie.
Ciorba de rosii cu orez
Poftă bună!
Incoming search terms:
- ciorba de rosii taraneasca
Simpla si buna ciorba asta