Ciorba de Gască cu Zeama de Varză din: gasca, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, radacina de telina, varza, usturoi, leustean, sare, piper, apa. Ciorba de gască cu zeama de varză este un preparat tradițional românesc care aduce în farfurie arome autentice și memorabile. Această rețetă vă va ghida pas cu pas în pregătirea unei ciorbe […]
Ciorbă rusească cu carne
PrinteazaCiorbă rusească cu carne din: carne de vaca, rosii, morcov, patrunjel, ardei gras, pastai de fasole, ceapa, sfecla rosie, varza, marar, sare, smantana si apa.
- 500 g carne grasa de vaca
- 500 g rosii
- 1 morcov mic
- 1 patrunjel
- 1 ardei gras
- 10 pastai de fasole
- 1 ceapa
- 1 sfecla rosie de marimea unui cartof mare
- 1 bucata varza dulce
- marar si patrunjel verde tocat
- sare
- smantana
- 3 l apa
Mod de preparare:
Pui carnea tăiată bucăţi la fiert pe foc mic. Spumezi până nu se mai ridică altă spumă.
Pui sarea şi laşi să fiarbă încet, acoperit, până când carnea este aproape fiartă.
Adaugi sfecla, ceapa, morcovul şi pătrunjelul, totul tăiat ca tăiţeii.
După ce a dat câteva clocote, pui ardeiul tăiat în felii subţiri, fasolea tăiată pătrate şi varza tocată.
Laşi să mai dea câteva clocote, apoi adaugi roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate bucăţi mici.
Laşi să mai fiarbă acoperit până când tot zarzavatul este fiert. Pui pătrunjelul şi mărarul tocate.
Serveşti ciorba, dreasă în farfurii cu câte o lingură de smântână.
Ciorbă rusească cu carne
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de Gască cu Zeama de Varză
Pofta buna!