Ciorba ruseasca cu castraveti acri
PrinteazaCiorba ruseasca cu castraveti acri din: morcovi, ceapa, ţelină, rădăcină pătrunjel, castraveţi acri, suc de roşii, paste făinoase mici, verdeata, sare.
Ingrediente:
- 2 morcovi
- 1 ceapă
- 2 fire ţelină
- o rădăcină pătrunjel
- 5 castraveţi acri
- 500 ml suc de roşii
- 2 linguri paste făinoase mici
- verdeaţă
- sare
Mod de preparare:
Morcovii, ceapa, ţelina, rădăcina de pătrunjel se taie mărunt si se pun în 2 litri de apă la fiert. Se lasă 5 minute din momentul în care fierb şi apoi se pun castraveţii tăiaţi rondele.
Se lasă pe foc 30 de minute şi se pun pastele. Se lasă doar un clocot.
Se toarnă sucul de roşii, se mai pune apă, dacă ciorba e prea groasă, se potriveşte gustul de sare si se mai lasă pe foc 10 miijute. Se serveşte cu verdeaţă, după gust.
Ciorba ruseasca cu castraveti acri
Pofta buna!