Ciorba ruseasca cu castraveti acri

Printeaza

Ciorba ruseasca cu castraveti acri din: morcovi, ceapa, ţelină, rădăcină pătrunjel, castraveţi acri, suc de roşii, paste făinoase mici, verdeata, sare.

Ciorba_ruseasca_cu_castraveti_acri

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 2 fire ţelină
  • o rădăcină pătrunjel
  • 5 castraveţi acri
  • 500 ml suc de roşii
  • 2 linguri paste făinoase mici
  • verdeaţă
  • sare

Mod de preparare:

Morcovii, ceapa, ţelina, rădăcina de pătrunjel se taie mărunt si se pun în 2 litri de apă la fiert. Se lasă 5 minute din mo­mentul în care fierb şi apoi se pun castraveţii tăiaţi rondele.

 

Se lasă pe foc 30 de minute şi se pun pastele. Se lasă doar un clocot.

Se toarnă sucul de roşii, se mai pune apă, dacă ciorba e prea groasă, se potriveşte gustul de sare si se mai lasă pe foc 10 miijute. Se serveşte cu verdeaţă, după gust.

Ciorba ruseasca cu castraveti acri

Ciorba_ruseasca_cu_castraveti_acri

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.