Ciorba ruseasca de varza

Printeaza

Ciorba ruseasca de varza din: varza, morcovi, ceapa, telina, pastarnac, patrunjel, smantana, cimbru, ulei.

Ingrediente:Ciorba ruseasca de varza

  • 1/2 căpăţână de varză acră
  • 2 morcovi
  • o ceapă
  • o felie dintr-o rădăcină de ţelină
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • un ou
  • 150 ml smântână
  • o linguriţă cimbru
  • o lingură ulei

 

Mod de preparare:

In oala de fiert se încinge uleiul şi se călesc morcovii raşi. Se adaugă restul legumelor curăţate şi tăiate şi varza tăiată fideluţă. Se acoperă cu apă, se pune cimbrul şi se lasă la fiert o oră.

Se amestecă oul cu smântână, se diluează cu zeamă din oală şi apoi se toarnă înapoi şi se amestecă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.