Ciorbă rusească fără carne

Printeaza

Ciorbă rusească fără carne 

Ingrediente:Ciorbă rusească fără carne

  • 3 l apă
  • 1 morcov mic
  • 1 pătrunjel mic
  • 1 ceapă mare
  • 1 mînă de fasole verde
  • 1 sfeclă roşie mică
  • 1/4 varză mică
  • 2 ardei graşi
  • 1 lingură unt sau untură
  • 1 lingură mărar şi pătrunjel tocat
  • 1/2 lin­guriţă făină
  • sare
  • 1 pahar smîntînă

 

Mod de preparare:

Morcovul, pătrunjelul şi ceapa se taie ca tăiţeii şi se pun la fiert. După ce a dat cîteva clocote, se adaugă fasolea tăiată bucăţi şi sfecla ca fideaua.

Se lasă să fiarbă o jumătate de oră, apoi se adaugă varza şi ardeii tăiaţi ca fideaua, sare, roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate bucăţi mici.

Se prăjeşte făina cu uleiul, se stinge cu zeamă de legume, se adaugă în ciorbă.

Cînd zarzavatul este bine fiert, se puneverdeaţa tocată. Se drege în farfurii cu cîte o lingură de smîntînă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.