Bruschete cu Brânză Mozzarella și Pesto: un aperitiv italian clasic, perfect pentru orice ocazie. Această combinație delicioasă de pâine crocantă, brânză Mozzarella topită și pesto aromat este nu doar ușor de preparat, dar și extrem de gustoasă. Perfecte pentru petreceri, întâlniri sau chiar o gustare rapidă, aceste bruschette vor fi cu siguranță un succes. Cu […]
Ciorba ruseasca
PrinteazaCiorba ruseasca
Ingrediente:
- 600 g carne de vita cu os
- o ceapa
- 2 morcovi
- 1/2 ţelină
- 1/4 varză
- 2 cartofi
- 2-3 roşii sau 200 ml suc de roşii
- 1 ardei gras
- 1 I de borş
- leuştean verde
- sare
Preparare:
Ciorba ruseasca: Carnea se spală, se curăţă de pieliţe şi se taie cubuleţe. Se pune la foc într-o oală cu 2 l de apă şi un praf de sare.
spumează sau se schimbă apa după primul clocot, se adaugă ceapa tocată mărunt şi se lasă să fiarbă, la foc mic, 30 minute.
Intre timp, toate legumele se curăţă şi se spală. Morcovii, ţelina şi varza se taie fideluţa, iar cartofii se taie cubuleţe.
adaugă la supa de came, se spumează din nou, apoi se acoperă şi se lasă să fiarbă în continuare, la foc potrivit, până se înmoaie toate legumele şi carnea.
Roşiile curăţate de coajă şi ardeiul gras se taie cubuleţe. Se pun în supă şi se mai fierbe doar 10 minute. Se acreşte cu borşul fiert separat şi se potriveşte la gust cu sare.
Ciorba se aromează cu leuştean verde.
Pofta buna!
Bruschete cu Brânză Mozzarella și Pesto
Ciorba ruseasca fara sfecla rosie nu e ciorba ruseasca 🙂