Ciorba de salata verde cu carnati afumati

Printeaza

Ciorba de salata verde cu carnati afumati din: salate, carnati, usturoi, ardei grasi, rosii, dovlecel, oua, ulei, smantana, cartofi, faina, patrunjel, marar, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 4 salate
  • 400 g carnati afumati
  • 5 fire usturoi verde
  • 2 ardei grasi
  • 2 roşii
  • 1 dovlecel
  • 4 ouă
  • 50 ml ulei
  • 200 g smântână
  • 2 cartofi
  • 1 lingură făină
  • 1 legătură pătrunjel
  • mărar verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli usturoiul, îl tai mărunt, îl răjeşti în ulei, adaugi făina şi torni 4 I de apă.

Cureţi ardeiul, dovlecelul şi roşiile, le tai bucăţele şi le adaugi 1 oală. Speli salata, o rupi fâşii, cureţi cartofii şi-i tai cubuleţe, feliezi cârnaţii şi la adaugi pe toate în oală.

Potriveşti de sare şi piper şi laşi să fiarbă. Baţi ouăle cu un praf de sare, le adaugi în ciorbă amestecând repede cu furculiţa şi dai oala deoparte.

Amesteci smântână cu verdeaţa tocată şi o torni în ciorbă după 30 minute, când s-a mai răcit.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.