Ciorba cu sange de miel si ciuperci

Printeaza

Ciorba cu sange de miel si ciuperci din: orez, ciuperci uscate, supă de carne, unt, sânge de miel, boia, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba cu sange de miel si ciuperci

  • 100 g orez
  • 50 g ciuperci uscate
  • 1 l supă de carne
  • 30g unt
  • 1 cană de sânge de miel
  • boia
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se fierbe orezul în supă. Se toacă ciupercile şi se rumenesc în ulei, după care se adaugă supei, când orezul este aproape fiert, împreună cu untul şi sângele.

Se sărează, se piperează, se adaugă puţină boia tare şi se serveşte foarte caldă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Cam gretoasa ciorba asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.