Ciorbă secuiască cu creier de porc

Printeaza

Ciorbă secuiască cu creier de porc din: zeama murata, foi de dafin, sare, piper, varza acra, ceapa, orez, carne de porc, creier si maduva de porc, ulei, boia, faina si smantana.

Ingrediente:Ciorbă secuiască cu creier de porc

  • 2 l de la zeama murata
  • 3-4 foid e dafin
  • sare
  • piper
  • 500 g varza acra
  • 1 ceapa
  • 100 g orez
  • 350 g carne de porc
  • 300 g creier si maduva de porc
  • 100 ml ulei
  • boia
  • 60 g faina
  • 100 ml smantana

 

Mod de preparare:

Dacă zeama de varză este prea acră, o poţi amesteca cu apă şi o pui la foc cu varza murată, tăia­tă în felii mai groase.

Când dă în clocot, adaugi cubuleţele de car­ne, ceapa tocată şi foile de dafin. Fierbi acoperit, la flacără mică.

Când carnea este aproape fiar­tă, adaugi creierul şi măduva de porc, curăţate de pieliţă, iar apoi orezul spălat.

Rumeneşti puţin făi­na în ulei, o iei de pe foc şi adaugi puţină boia. Pui amestecul pes­te smântână rece, amesteci şi îngroşi ciorba cu rântaşul.

Fierbi la flacără mică până ce orezul este făcut. Potriveşti gustul de sare şi piper.

Ciorbă secuiască cu creier de porc

Ciorbă secuiască cu creier de porc

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • ciorba de creier cu zeama de varza
  • ciorba cu creier de porc
  • https://www restaurantedelux ro/ciorba-secuiasca-creier-porc html

3 comentarii

  1. O sa incerc si eu sa fac ciorba asta

  2. E absolut delicioasa. Dar trebuie sa iasa acra, si sarata!
    Altfel nu e buna!

  3. Foarte buna ciorba cu creier de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.