Ciorba de sfecla cu ceapa verde si orez

Printeaza

Ciorba de sfecla cu ceapa verde si orez din: sfeclă, ceapă verde, salată verde, lapte acru, smântână, zahăr, ouă, mărar verde, orez.

 

Ingrediente:

  • 1 kg sfeclă
  • 250 g ceapă verde
  • 250 g salată verde
  • 2 l lapte acru
  • 100 g smântână
  • 50 g zahăr
  • 3 ouă
  • 2 legături mărar verde
  • 100 g orez

Mod de preparare:

Ciorba de sfecla cu ceapa verde si orez: Se curăţă sfecla şi se trece prin râzătoare. Ceapa şi salata verde se taie mărunt.

Când apa a început să dea în clocot, se pun toate la fiert.

Când sunt aproape fierte, se adaugă laptele acru, bine bătut, împreună cu zahărul şi orezul opărit.

Se pun şi ouăle fierte tari şi tăiate mărunt.

Se mai dă un clocot. Se serveşte cu verdeaţa tăiată mărunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.