Ciorba de sfecla rosie cu mere – reteta gustoasa din: sfecla rosie, supa de pui, suc de mere, cartofi, morcov, mar, foaie de dafin, smantana, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
2 sfecle rosii mijlocii
1 l supa de pui
150 ml suc de mere
2 cartofi
1 morcov
1 mar
1 foaie de dafin
smantana
sare
piper
ulei
Mod de preparare:
Cureţi sfecla, o tai cubuleţe şi o pui la fiert în apă cu sare.
O scurgi bine de apă şi o căleşti împreună cu mărul tăiat cubuleţe sau tre cut prin râzătoare.
Stingi cu puţină supă de pui şi laşi pe foc 2-3 minute.
Adaugi foaia de dafin, cartofii tăiaţi cubuleţe, morcovul tăiat rondele şi restul de supă dreasă înainte cu smântână.
Potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi să mai dea câteva clocote, la foc mic, aproximativ 10 minute.
Spre final, adaugi în ciorbă 150 ml suc de mere, care trebuie să fie puţin acrişor.
Ciorba de sfecla rosie cu paste din: sfecla rosie, paste scurte, ceapa, cartof, morcov, telina, ulei, sare, piper, patrunjel. O ciorbita simpla si gustoasa. Ingrediente: 500 g sfeclă roşie 50 g paste scurte 1 ceapă 1 cartof 1 morcov 1 rădăcină de ţelină 2-3 linguri ulei sare piper 1 legătură pătrunjel Mod de preparare: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.