Ciorba de sfecla rosie si mere

Printeaza

Ciorba de sfecla rosie si mere din: sfecla rosie, mere, cartofi, morcov, ceapa rosie, ulei, bors, legume, smantana, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 1 sfecla rosie
  • 4 mere
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 100 ml ulei
  • 500 ml bors
  • 1 lingura legume uscate
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciorba de sfecla rosie si mere: Curatati sfecla, merele, ceapa si cartofii, taiati-le cubulete si caliti-le intr-o oala, 3-4 minute in ulei.

Puneti 3 l de apa, legumele uscate si potriviti de sare si piper.

Fierbeti toate acestea 20-30 de minute, apoi puneti borsul fiert separat si mai dati ciorba in cateva clocote.

Optional, dupa ce a-ti luat oala de pe foc, puteti pune smantana.

 

 

 

Ciorbă de Perișoare: Aromă Autentică cu o Notă Modernă

Ciorbă de Perișoare: Aromă Autentică cu o Notă Modernă din: carne tocata de vita, orez brun, oua de rata, dovlecel, radacina de telina, ceapa, suc de legume, marar, sare de mare, piper, apa. Descoperă o reinterpretare modernă a ciorbei de perișoare, o rețetă tradițională românească îmbogățită cu ingrediente noi pentru un profil nutrițional superior. Ingrediente: […]

 

Rețetă Autentică de Ciorbă de Fasole Verde cu Afumătură – Savoare Tradițională Românească

Rețetă Autentică de Ciorbă de Fasole Verde cu Afumătură – Savoare Tradițională Românească din: fasole verde, afumatura, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, pasta de tomate, supa de legume, sare, piper, leustean. Descoperă secretul unei ciorbe de fasole verde cu afumătură delicioasă, o rețetă tradițională românească plină de savoare și arome autentice. Află […]

 

Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Secretele Bucătăriei Românești

Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Secretele Bucătăriei Românești din: fasole boabe, afumatura, ceapa, morcovi, ardei, usturoi, bulion, foi de dafin, sare, piper, cimbru, ulei, lamaie.   Ingrediente: 500g fasole boabe 300g afumătură (cârnați afumați sau costiță afumată) 2 cepe mari, tocate 3 morcovi, tăiați rondele 2 ardei, tăiați cubulețe 3-4 căței de usturoi, tocați […]

 

Ciorbă de vacută aromată – Rețetă delicioasă și sănătoasă

Ciorbă de Vacută Aromată – Rețetă Delicioasă și Sănătoasă din: carne de vacuta, morcovi, cartofi, ardei gras, radacina de telina, rosii, patrunjel, leustean, sare, piper, ulei de masline. Ciorba de vacută este o mâncare tradițională românească, apreciată pentru gustul său bogat și aromat. Această rețetă combină ingredientele de bază, precum carne de vacută, legume proaspete […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.