Ciorba de sfecla rosie cu nucsoara si tofu

Printeaza

Ciorba de sfecla rosie cu nucsoara si tofu din: ceapa, cartofi, sfecla rosie, morcovi, supa de legume, ulei de masline, nucsoara, sare, piper, patrunjel, tofu.

Ingrediente:

  • o ceapa tocata
  • un cartof taiat cubulete mici
  • o sfecla rosie cubulete sau data pe razatoare
  • 3 morcovi dati pe razatoare
  • un litru supa de legume
  • ulei de masline pentru sotarea legumelor
  • un praf de nucsoara rasa
  • sare si piper dupa gust
  • cateva fire de patrunjel tocat
  • tofu taiat cubulete (optional)

 

Mod de preparare:

Sotati ceapa şi cartoful cubulete timp de 10 minute, amestecând constant ca legumele să nu se lipească. Adăugaţi sfecla şi morcovii şi mai gătiţi încă 20 de minute, acoperind cu un capac. Adăugaţi supa de legume si mai tineti 10 minute pe foc.

Adăugaţi nucşoara şi potriviţi de sare şi piper. Inainte de servire, puteţi garnisi cu pătrunjel tocat sau puteţi adăuga în borş cubulete de tofu.

Ciorba de sfecla rosie cu nucsoara si tofu

Ciorba_de_sfecla_rosie_cu_nucsoara_si_tofu

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.