Ciorba de sfecla rosie cu smantana

Printeaza

Ciorba de sfecla rosie cu smantana din: sfecla, supa de oase, ceapa, apa, telina, lamaie, leustean, smantana, sare.

Ingrediente:

  • 500 g sfeclă roşie
  • 1 1/2 supă de oase
  • 1 ceapă
  • 1 1/2 apă
  • 1 ţelină
  • 1/2 lămâie
  • 1 legătură leuştean
  • 125 g smântână
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciorba de sfecla rosie cu smantana: Tai felii subţiri 250 g sfeclă, ţelina şi ceapa şi le pui la fiert cu apă şi cu un sfert din cantitatea de supă până scade la jumătate. Pui şi leuşteanul.

La urmă adaugi restul de supă, zeama de lămâie şi zeama de la restul de sfeclă rasă şi stoarsă. Strecori compoziţia prin sită şi o serveşti rece.

Adaugi smântână la fiecare porţie, în funcţie de preferinţă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Regimul Desodat Complet: Beneficii, Ghid Practic și Precauții Esențiale

Regimul Desodat Complet: Beneficii, Ghid Practic și Precauții Esențiale. Un regim desodat este un plan alimentar care se concentrează pe reducerea consumului de sodiu. Sodiul este un mineral important pentru funcționarea corpului, dar consumul excesiv poate avea efecte negative asupra sănătății, în special asupra tensiunii arteriale. Acest regim este adesea recomandat persoanelor cu hipertensiune arterială, […]

Ciorbă de Găină Tradițională

Ciorbă de Găină Tradițională din: gaina, morcovi, pastarnac, radacina de patrunjel, ceapa, rosii, ardei gras, apa, sare, piper, patrunjel. Descoperă gustul autentic al ciorbei de găină, o rețetă profund înrădăcinată în tradiția culinară românească. Această ciorbă combină perfect aromele bogate și texturile suculente ale găinii cu o varietate de legume proaspete, creând un fel de […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.